Home / Rreth Nesh

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Korcajone.al  është një portal që ju sjell gjithçka mbi rrethin e Korces.

Me një numër të madh kategorish, ky portal ju sjell më nga afër me qytetin e Korces duke ju njohur në kohë reale me atë që ndodh brenda dhe jashtë tij.

Paanshmëria do të na udhëheqë në punën tonë, pasi vetëm në këtë formë do të mund të fitojmë besimin e lexuesve.

Jo vetëm kaq, ky portal do të mundohet të jetë promovuesi më i mirë i turizmit, kulturës dhe vlerave humane që mbart zona e Korces.

Ky portal do mundohet të kthehet në një dritare ku gjithsecili merr shërbimin që kërkon.

Si mund ta gjej?

Shumë thjesht, mjafton të shkruani korcajone.com dhe me një klik do të bëheni vizitor i faqes sonë, ku mund të informoheni mbi atë që ju intereson.

KONTAKT:

Email:info@korcajone.al

Mund të na gjeni edhe në:

Facebook: Korca Dhe Rrugicat
Instagram: korca_dhe_rethinat