Postimet e fundit

Konviktet e Liceut të Korçës

Nga Vepror Hasani INTERNATI NR-1 (KONVIKTI) I LICEUT, SHTËPIA E XHAFER LUARASIT Shtëpia e Xhafer Luarasit që shërbente si konvikt i liceut është shtëpia që shihni përballë, majtas. Më pas kjo ndërtesë do të bëhej shkollë dhe do të merrte emrin “24 Maji”, ndërsa sot në atë vend është ndërtuar …

Lexo më shumë »

Prej 15 vitesh Leskoviku pa ujë, ja çfarë thotë Isai

Prej 15 vitesh qyteti i Leskovikut bashkëjeton me mungesën totale të ujit të pijshëm. Ata ecin me dhjetëra kilometra për të siguruar ujin, pasi me mundësitë e pakta ekonomike që ata kanë nuk e përballojnë koston e blerjes së tij. Mbushja e enëve në burimet më të afërta dhe vendosja …

Lexo më shumë »