Postimet e fundit

Balla shkon në Pogradec me Niko Peleshin dhe Shalsin: PD nuk i ndalon dot zgjedhjet e 30 qershorit

Nënkryetari i Partisë Socialiste Taukant Balla ishte sot në Pogradec së bashku me Eduart Shalsin, Niko Peleshin dhe Ilir Xhakollin. Në mbledhjen e zgjeruar të Asamblesë Socialiste në Pogradec,  Balla ka siguruar mbështetësit se pavarësisht përpjekjeve të opozitës që ndodhet jashtë Parlamentit, për të bllokuar zgjedhejt vendore, ato do të …

Lexo më shumë »