Postimet e fundit

Qentë e çiftit Biden kafshojnë rojen e Shtëpisë së Bardhë

Qentë presidencialë të Joe dhe Jill Biden janë larguar nga Shtëpia e Bardhë. Kjo ka ndodhur pasi njëri prej pastorëve gjermanë, Majori, kafshoi një agjent sigurie. Sipas medieve amerikane, ata u dërguan në shtëpinë e familjes Biden në Wilmington të Delauer-it. Pas zhvendosjes në Shtëpinë e Bardhë, dy qentë kanë …

Lexo më shumë »