Postimet e fundit

“Pranvera vjen me një bebe”

Moderatori i njohur Turjan Hyska ka publikuar për herë të parë një foto me bashkëshorten e tij Orinda Huta, me barkun e rrumbullakosur. Prej kohësh përflitej se Orinda ishte shtatzënë, por vetëm sot ata vendosën që ta konfirmojnë zyrtarisht. Turjan Hyska ka publikuar foton bashkë me Orindën dhe qenin e …

Lexo më shumë »