Postimet e fundit

Policët ulen në gjunjë per solidarizim

Disa oficerë policie në SHBA kanë dalë në mbështetje të manifestuesve që protestojnë në emër të George Floyd, ku u ulën në gjunjë para tyre, në shenjë solidariteti. Protesta të dhu nshme kanë shpërthyer në të gjithë SHBA-në, pas një video virale që tregoi se si Floyd, i cili qëndronte …

Lexo më shumë »

Nis shpërndarja e këstit të tretë

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka filluar hedhjen e pagës së tretë të luftës, prej 26 mijë lekësh, për të gjithë të punësuarit në biznesin e vogël dhe të vetëpunësuarit, ndërmarrjet e të cilëve u mbyllën me urdhër të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë periudhës së pandemisë së Covid-19. Pagën e …

Lexo më shumë »