Postimet e fundit

Si ndikon grupi i gjakut për t’u prekur nga Covid 19

Njerëzit me grupin e gjakut A janë më të rrezikuarit nga infeksioni i koronavirusit, të ndjekur nga ata të grupit AB, të cilët sëmuren më rëndë. Ndërsa subjektet e grupit 0 do të ishin më pak të prekshëm nga Covid-19. Këto përfundime u arritën nga analizat e kryera në të …

Lexo më shumë »

Ky është vendi i parë në Europë që mbyllet sërish

Irlanda do të mbyllë pjesën më të madhe të ekonomisë dhe shoqërisë së saj, në një bllokim të dytë për COVID-19, që do të përfshijë disa nga kufizimet më të ashpra në Europë. Irlanda do të mbyllë pjesën më të madhe të ekonomisë dhe shoqërisë së saj, në një bllokim …

Lexo më shumë »