E shtunë , Nëntor 28 2020

Postimet e fundit

Qafa e Martës, ta kaloje dikur ishte si të prekje qiellin…

Qafa e Martës nuk mund të veçohet prej Ostrovicës apo, Majëprehtës. Nuk ka si ta ndash qafën nga trupi. Ostrovica, me një përbërje shkëmbore prej guri të bardhë gëlqeror dhe me bimësi të rrallë, duket deri në skajin më të largët të horizontit që kap syri i njeriut. Lehtësisht vështrohet …

Lexo më shumë »

Deputeti i Korçës denon-con prerjen e pyjeve në rajon

Pasi u kthye në Kuvend të mërkurën e kaluar pas 14 vitesh mungesë, deputeti i qarkut të Korçës Ligoraq Karamelo ka denoncuar nëpërmjet një  deklarate për shtyp prerjen e pali-gjshme të pyjeve në zonën e Devollit të Sipërm. “Ndodhem sot para jush për të denoncuar një problem të madh të …

Lexo më shumë »