E mërkurë , Prill 21 2021

Postimet e fundit

Pamje të rënda

Pamje të rënda vijnë nga Elbasani, ku shihet një grup adoleshentësh që bëjnë veprime të pahijshme me moshatarët e tyre. Dy vajza kanë vënë në mes një tjetër vajzë dhe e që llojnë. Një djalë mundet që ta largojë një prej vajzave ndërsa të tjerët bëjnë rolin e spektatorit. Adoleshentja …

Lexo më shumë »

Flet vëllai i Bilbilit

Vëllai i Bilbil Shirjas tregon për marrëdhënien e çiftit, që humbën jetën në ngjarjen tronditëse, të 10 prillit, në Golem të Durrësit. Tre muaj më parë Fëllënxa kishte bërë kërkesë në gjykatë për t’u ndarë ligjërisht nga bashkëshorti dhe sot do të ishte seanca e parë. Sipas Hasan Shirjas, vëllait …

Lexo më shumë »