Postimet e fundit

Profil/ Kush është Bajram Begaj, presidenti i ri i shqiptarëve

Ditën e sotme, në Kuvend është betuar si president i 8 i Republikës së Shqipërisë Bajram Begaj, ish shefi i shtabit të përgjithshëm të Ushtrisë. Begaj ishte propozim i Partisë Socialiste u bë presidenti i tetë pas pluralizmit dhe i treti që vjen pas një karriere ushtarake. Ai mori besimin …

Lexo më shumë