Kryefaqa / Të fundit

Të fundit

“E ardhmja është private”, themluesi paralajmëron ndryshime rrënjësore në Facebook dhe Instagram

Një sërë ndyrshimesh rrënjësore do të ndodhin në aplikacionet kryesore të internetit dhe kjo është konfirmuar në konferencën e përvitshme të zhvillimeve të Facebook F8 që po mbahet në San Jose, Kaliforni. Pas një viti skandalesh kompania e Mark Zuckerberg do të sjellë përditësime në aplikacionet Facebook, Instagram, WhatsApp dhe …

Lexo më shumë »