Kryefaqa / Lajme / Nga Bota

Nga Bota

Historia më frymëzuese në botë

Kjo mund të konsiderohet padyshim si historia më frymëzuese në botë. Sader Issa, një 21 vjeçar nga Siria është rritur në prehrin e babait që ka sindromën Down. 21-vjeçar që studion në vitin e tretë në stomatologji në Hama të Sirisë. Historia e tij nuk është e admirueshme vetëm për …

Lexo më shumë »

“E ardhmja është private”, themluesi paralajmëron ndryshime rrënjësore në Facebook dhe Instagram

Një sërë ndyrshimesh rrënjësore do të ndodhin në aplikacionet kryesore të internetit dhe kjo është konfirmuar në konferencën e përvitshme të zhvillimeve të Facebook F8 që po mbahet në San Jose, Kaliforni. Pas një viti skandalesh kompania e Mark Zuckerberg do të sjellë përditësime në aplikacionet Facebook, Instagram, WhatsApp dhe …

Lexo më shumë »