Kryefaqa / Korcarët

Korcarët

Stefi Prifti tregon çfarë i ndodhi sot

Ndërkohë që Shqipëria është në izolim si masë e marrë nga qeveria për të parandaluar përhapjen e COVID-19, uria dhe varfëria po ulen këmbëkryq në familjet e varfëra shqiptare. Këngëtari i njohur korçar Stefi Prifti me anë të një postimi në rrjetet sociale ka treguar historinë e dhimbshme ku një …

Lexo më shumë »

Aksion i madh në të gjithë qarkun e Korçës

Aksion i madh për lojrat e fatit edhe në qarkun e Korcës. Krahas forcave të njësisë operacionale kanë qënë edhe forcat e komisariateve të drejtorisë vendore të qarkut dhe ato të ndërhyrjes së shpejtë. Burime të siguruara thanë se operacioni është shtrirë në të gjitha lokalet e dyshuara për ushtrimin …

Lexo më shumë »

Shtohen të rinjtë që përdorin hero inë në Korçë

Vendet ku përdoruesit e heroi nës e marrin lëndën në qytetin e Korçës, janë godinat e braktisura. Marinela Fustanja, punonjëse e Drejtorisë së Shëndetit Publik në Korçë, thotë se janë 75 persona momentalisht që marrin metadonin si qetësues, pasi është zëvendësues i heroin ës. ”Mund të themi që gjatë kësaj …

Lexo më shumë »

Shqiptarët besojnë ende te martesa

Shqiptarët nuk e kanë humbur ende besimin te martesa, duke qenë vendi me numrin më të lartë të martesave në raport me popullsinë. Në vitin 2018, për çdo 1000 persona që jetojnë në Shqipëri, u lidhën 8.1 martesa. Së bashku me martesat që janë lidhur nga shqiptarët e Kosovës, thyejnë …

Lexo më shumë »