Kryefaqa / Korca Turistike (Faqe 14)

Korca Turistike

“Thonë se Korçës do t’i vijë fundi kur Liqeni i Prespës të bëhet sa një filxhan kafeje dhe Mali i Thatë sa një lajthi. Domethënë kurrë.”

Nga Edison Ypi Kur Iljaz Mirahori ishte fëmijë dhe një ditë behari flinte në një lëndinë i bënte hije një shqiponjë duke i ndejtur sipër si satelit gjeostacionar. Ky fakt është prova se Mirahori ishte njeri i shenjtë dhe qyteti i Korçës që më pas e themeloi ishte një qytet …

Lexo më shumë »