Kryefaqa / Korca Turistike (Faqe 10)

Korca Turistike

Korçarët u rikthehen gatimeve si qëmoti

Korça njihet jo vetëm si qyteti i serenatave, karnavaleve dhe ruajtjes së traditës por edhe për kulturën dhe gatimet tradicionale. Është e pamohueshme që vitet e fundit në këtë qytet turizmi është shtuar, ndërsa kjo ka bërë që korçarët të rikthejnë sytë nga tradita gastronomike korçare me qëllimin njohjen e …

Lexo më shumë »