Kryefaqa / Korca Turistike

Korca Turistike

Si të përgatisni në shtëpi tollumba plot sherbet, një ndër ëmbëlsirat më të vjetra shqiptare

Nëse doni ta nisni ditën dhe muajin me ëmbëlsi përgatisni në shtëpi tullumba plot sherbet, të buta e me lëkurë portokalli, një ndër ëmbëlsirat më të vjetra të kuzhinës shqiptare. Padyshim, ato janë ndër ëmbëlsirat më të preferuara të shqiptarëve jo vetëm para viteve ’90, atëherë kur pastiçeritë nuk ishin …

Lexo më shumë »

Vithkuqi kërkon më shumë vëmendje

Vithkuqi eshte nje prej krahinave me te njohura ne juglindje te vendit. Fshati nuk eshte me shume se 25 km nga qyteti i Korces. Rruga eshte e asfaltuar vitin e fundit cka e ofron me shume fshatin me kryeqendren e juglindjes. Vithkuqi ashtu si Voskopoja kulmin e zhvillimit e ka …

Lexo më shumë »