Home / 2022 (faqe 3)

Arkivat Vjetore: 2022

Shqipëria do furnizojë Serbinë e Maqedoninë me qymyr! Pala serbe e maqedonase heqin kufizimet, do të lejojë tregtinë e grurit e misrit

Kabineti qeveritar i Shqipërisë dhe ai i Serbisë e Maqedonisë së Veriut prej dy ditësh kanë zhvilluar një sërë diskutimesh në Tiranë ku prioritet kanë qenë kriza e energjisë, furnizimi me ushqim dhe mbrojtja civile. Në takimet e zhvilluara mes Zëvendëskryeministri të Serbisë, Zëvendëskryeministri të Maqedonisë së Veriut, ish- Zëvendëskryeministrit …

Lexo më shumë