Home / 2022 / Korrik (faqe 42)

Arkivat mujore: Korrik 2022

Dron ‘edukues’ nëpër rrethrrotullime e kryqëzime

Prej disa ditësh Policia Rrugore e Tiranës ka nisur aplikimin e dronëve edukues. Pamjet e përftuara prej tij vijnë në kohë reale në këtë monitor duke i dhënë mundësi efektivëve të evidentojnë shkeljet e kryera nga shoferët. Tv Klan ndoqi nga afër një pjesë të monitorimit me dron në rrethrrotullimin …

Lexo më shumë

Himni shqiptar ngatërrohet sërish

Himni shqiptar ngatërrohet sërish Por gjatë ceremonisë së dhënies së medaljes ndaj atletes shqiptare Luiza Gega ka ndodhur një incident nga organizatoret e Lojërave Mesdhetare. Ata vendosën një himn tjetër në vend të atij të flamurit shqiptar gjatë ceremonisë së medaljeve ku e para në shkallën më të lartë të …

Lexo më shumë

Mesazhi im shkon për gjithë prindërit: “Mësojini fëmijët tuaj se ka edhe persona të ndryshëm nga ata”

“Sot në supermarket dëgjova nga një fëmijë të thoshte: “Ba, shikoje pak atë djalin sa i shëmtuar” dhe i ati i tij nuk tha asgjë. As kërkoi falje, as foli, thjesht qëndroi i heshtur përpara atij ofendimi. Mesazhi im shkon për gjithë prindërit. Mësojini fëmijët tuaj se ka edhe persona të ndryshëm dhe pikërisht që nëfëmijëri ata duhet të mësojnë se nuk …

Lexo më shumë