Home / 2022 / Korrik (faqe 40)

Arkivat mujore: Korrik 2022

Luksi i administratës, krevat dopio për zyrat e drejtuesve dhe karrige lëkure origjinale. QSUT s’ka para për analiza, jep 740 mijë $ për mobilim

News24 zbulon dokumentet teknikë të tenderit për mobilimin e zyrave të qendrës spitalore universitare Nënë Tereza në Tiranë. Tenderi është zhvilluar nga agjencia shtetërore e prokurimeve të përqendruara, për llogari të QSUT dhe vlera totale ka qenë 147,8 milion lekë, rreth 1,2 milionë euro, dhe është fituara nga “RO-AL” SHPK …

Lexo më shumë