Home / 2022 / Qershor (faqe 5)

Arkivat mujore: Qershor 2022

Vendimi: Pensionistët që vetëpunësohen nuk do të paguajnë sigurime shëndetësore

Pensionistët e vetëpunësuar në sektorin privat pritet të përjashtohen nga detyrimi për pagesat e kontributeve të sigurimeve shoqërore. Aktualisht, pensionistët që vetëpunësohen në sektorin privat dhe njëkohësisht tërheqin këstin e pensionit mujor, janë të detyruar të paguajnë kontributet e sigurimeve shoqërore, pavarësisht se nuk reflektohen në pension. Ndryshimet janë propozuar …

Lexo më shumë

Kush janë 55 talentet kuqezi që luajnë në Itali?

Sezoni që lamë pas, ndryshe nga më për para kur në Serinë A kishim me pikatore futbollistë shqiptarë, ka nxjerrë në fushë shumë lojtarë, disa prej tyre të fiksuar prej vitesh në këtë kampionat. Mund të përmendim këtu Hysajn, Gjimshitin, Ismajlin, Kumbullën apo edhe të tjerë. Por jo vetëm në …

Lexo më shumë