Home / 2022 / Qershor (faqe 2)

Arkivat mujore: Qershor 2022

Itali/ Gati dokumentat për aplikimet deri më 17 qershor në Milano

Konsullta shqiptare në Milano njofton të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për pasaporta biometrike dhe karta identiteti elektronike deri në datën 17 qershor 2022 se këto dokumenta janë gati. Dokumentat biometrike që janë gati do t’ju dërgohen me postë të gjithë qytetarëve që bëjnë kërkesën me DHL. https://it.return.dhl24.com/consulate-of-albania…/create Orari i …

Lexo më shumë

Durrës/Kërkime arkeologjike zbulojnë të dhëna të rëndësishme të forumit bizantin

Ekspedita e përbashkët arkeologjike shqiptaro-franceze ka njoftuar përfundimin e gërmimeve pranë forumit bizantin, duke bërë të ditur gjetje interesante. Në lidhje me gërmimet e kryera tek forumi bizantin, bashkëdrejtuesja franceze e projektit tha se janë evidentuar shtresa të hershme të shekullit të II dhe shekullit të III, në të cilat …

Lexo më shumë