Postimet e fundit

Zjarrfikësit në Korçë punojnë në kushte te veshtira

Emisionit “Stop” ka treguar sot problematikat që kanë zjarrfikësit në Korçës. Për “Stop” ata kanë treguar se kanë kërkuar sipas një VKM-je t’u paguhen orët e natës, ditët e festave dhe ditët e fundjavës. Por edhe pse kanë bërë një kërkesë të tillë, ata thonë se në fillim në listë-prezenca …

Lexo më shumë »

Droni kap makinen “në fluturim” në Pogradec

32 shoferë janë arrestuar nga policia gjatë fundjavës, 23 për drejtim mjeti në gjendje të de hur dhe 9 për drejtim mjeti pa leje drejtimi. Ndërsa janë pezulluar 180 leje drejtimi, prej të cilave 139 për shpejtësi mbi normat e lejuara dhe 41 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit. …

Lexo më shumë »